Rindu blog ni

Salam...
Dah lama tak update blog ni. Maklumlah, sejak jadi student Matrikulasi ni, memang takde masa langsung nak on9. Kalau nak on facebook tu, hujung minggu je boleh. Dah la wi-fi kat sana mengalahkan siput. Aduhai.. Sabor je la..

Dalam kepala otak ni bermacam-macam nak diluahkan kat dalam blog ni. Tapi, apekan daya...
Insya-Allah, sepanjang cuti sem yang tak berapa panjang ni, saya akan update segala benda yang saya rasa perlu.

1 comment:

  1. slow2 la dek.. simpan dlm word dulu.. pastu cut n paste bile ader ms ngn wifi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...