Kempunan tengok TV

Punyalah lama tak tengok TV, sampaikan makan tak kenyang tidur tak lena.. Haha.. takde la macam tu.
Kebetulan singgah bilik kawan, dia ada tunjuk phone dia yang boleh connect siaran TV. Kalau astro tu takde la... =..='

Best jugak tengok cerita kat sini. Walaupun saiz kecik, boleh la jugak buka minda dengan dunia hiburan ni. Al-maklumlah, 24 jam study tanpa henti, kita kena gerakkan minda kita dengan benda-benda lain jugak.

Ini lah, TV mini yang dimaksudkan...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...