Ping Anchorage terbaik!

22 April 2013

Petang tadi, pergi ke Syarikat Ping Anchorage. Tujuanya apa?
Nak survey harga pengangkutan. Maklumlah, bulan Mei nanti, cousin dari UK nak datang ke Trg. Katanya, nak ziarah kubur ayah dia, nak jumpa sanak-saudara dan lain2. So, dia suruh my mom dan saya carikan pengangkutan yang menyediakan harga yang berpatutan.

Seperti biasa, kami akan suggest dia untuk menyewa kenderaan dari syarikat Ping Anchorage. Sebelum ni dah biasa guna khidmat syarikat ni. So, takde hal lah dalam pencarian khidmat sewa kenderaan.

So, siapa yang nak try guna servis ni, skroll lah kat sini Ping Anchorage. Perkhidmatan ni sangat memuaskan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...