Screen phone pecah

Nasib badan.. Ape la nak jadi dengan nasib aku ni. Baru semalam wakil Majlis Tertinggi JPK call nak mintak tolong design T-Shirt korporat. Dah la banyak hal yang kena settle minggu ni. Nak buat macam-mana, semua dah takdir. Phone jatuh dan screen pecah. Kalau pecah sahaja saya boleh bersabar lagi, tapi jari-jemari I ni tak boleh detect langsung! Hancur hati.

Malam tu terus pergi kedai baiki handset. Tukang repair taknk tanggung risiko. Dia suruh hantar ke kedai yang betul (wakil sah jenama phone ni) sebab phone ni masih baru.

Esoknya pergi dan kos baiki ni RM500++. Terkejut den! Mintak kurang, tapi sikit je boleh. Hmmm.. Biar la.. Saya ada kerja penting nak buat! Janji semua settle.

Thanks kepada Farahlyna & Fatihah sebab sepanjang tempoh phone ni kena repair, diorang sudi hantar info-info terkini melalui fb :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...