BBQ

11 Disember
Beberapa hari selepas tamat exam, bersamaan sehari sebelum tarikh keramat iaitu 12/12/12 klas saya ada buat BBQ. Asalnya, nak buat BBQ Party. Tapi, cg kelas 5D pun dijemput, jadi kena la hormat orang tua. Tak payah sebut party, tapi sebut jamuan ringkas. Haha.. Nak bagi mood semangat skit, saya pun design lah flyer. Ini dia...
Guna Photoshop CS4. Tarikh sebenar ialah 11/12/12.  Biasa la.. typing error.
Memang best! Masak sama2 macam masak masa pergi perkhemahan. Rindu gila saat tu.
Angin yang bertiup di celah ketiak dan udara yang segar dapat menangkan jiwa setelah berhempas pulas di medan peperangan(dewan papaeriksaan). Haha.. Uniknya, kita tak payah guna kipas mengkuang untuk bagi arang tu membara, tetapi guna angin semulajadi dari laut je.


Lepas makan tu, sempat jugak buat group photo. Loncat situ la, sini la.. Alahai.. Janji enjoy. Harap2 lepas ni member kelas saya dapat buat makan2 lagi.. mmm...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...